Acesta este website-ul oficial al Interactive Telecomunication Services S.A., in continuare Interactive Technical Services.

Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui website sunt proprietatea Interactive Technical Services.

Conditiile de utilizare se referã exclusiv la website-ul www.intertec.ro.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre Interactive Technical Services , nu mai utilizati acest website.

  • Continutul site-ului www.intertec.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Interactive Technical Service . Materialele publicate si continutul www.intertec.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
  • Interactive Technical Services nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.intertec.ro. Interactive Technical Services isi rezerva dreptul de a face modificari în materialele si continutul www.intertec.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.
  • Interactive Technical Services nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.intertec.ro.
  • Interactive Technical Services nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.intertec.ro.
  • Interactive Technical Services nu îsi asumã responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.intertec.ro.
  • Interactive Technical Services îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment continutul si structura website-ului

Ultima actualizare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare a WebSite-ului www.intertec.ro: Septembrie 2009