ADC – companie americana care produce si comercializeaza echipamente si solutii de infrastructura bazate pe fibra optica si cupru care imbunatatesc viteza, latimea de banda si calitatea pentru internet/date, transmisii video si de voce. Solutiile ADC, testate in peste 130 de tari, sunt proiectate sa foloseasca ergonomic spatiulm sa protejeze traseele de cabluri si sa permita transferul rapid de date. Lider de necontestat in domeniul conectivitatii pentru medii de transmisiuni pe Cupru si/sau Fibra Optica, ADC Telecomunications, prin divizia sa europeana ADC-KRONE, va prezinta o gama completa de solutii si echipamente destinate rezolvarii celor mai complexe probleme referitoare la terminarea / conectorizarea, organizarea si gestionarea nivelului fizic al retelelor de transmisiuni.
American Signal Corporation, companie fondata in 1873, este inca din 1942 un furnizor la nivel global de sisteme complete de alarmare si notificare in caz de dezastre.
GE MDS este producator de echipamente radio si ofera o gama completa de solutii de comunicatii Punct-la-Punct, pentru operatori privati si publici.
Motorola – lider in industria telecom, ofera solutii flexibile wireless in banda larga personalizate pe cerintele utilizatorilor. Ecosistemul MOTOwi4 permite realizarea plaformelor complexe de comunicatii cu asigurarea serviciilor de calitate end to end.
Polycom este lider mondial in solutii de comunicare colaborativa, sistemele de auto si videoconferinta incorporand tehnologii de varf dezvoltate in cei 15 ani de experienta.
Transition Networks ofera solutii modulare de conversie ce dau posibilitatea extinderii eficiente a unei retele in functie de utilizator, distanta sau protocol. Solutiile de conectivitate ale companiei includ switch-uri cu si fara management, cu un numar divers de porturi, cu GBIC si SFP optionale, media convertoare, produse de acces wireless, placi de conectare in retea.
HP ProCurve ofera solutii si echipamente de retea scalabile si flexibile ce se pot adapta nevoilor clientului. ProCurve este o unitate comercială independentă în cadrul HP, respectand cele mai inalte standardele de calitate atat pentru produse cat si pentru serviciile oferite.
Fortinet – lider mondial in ultimii 5 ani pe segmentul solutiilor unificate de securitate (UTM), reprezinta o solutie hardware de ultima generatie pentru protectia in timp real a retelei, ce integreaza intr-un singur dispozitiv toate functiile necesare protectiei retelelor de calculatoare (ANTIVIRUS, FIREWALL, ANTISPAM, VPN), fara a afecta performantele acestora.